O le a le mea e aofia ai su'ega fa'amaoni o capacitors sima maualuga-voltage

tala

O le a le mea e aofia ai su'ega fa'amaoni o capacitors sima maualuga-voltage


O le suʻesuʻega faʻamaoni o capacitors sima maualuga-voltage, e taʻua foi o suʻega tuai poʻo le suʻega o le olaga, e aofia ai le tele o vaega o le suʻega o mea e faʻamautinoa ai lona mautu ma le faʻamaoni i talosaga faʻatino. .
 
Fa'asologa o fa'ata'ita'iga fa'asagaga ma su'ega fa'a'ese'esega: O nei suʻega e faʻaaogaina e iloilo ai le faʻaogaina o le eletise o capacitors. O le su'ega fa'asologa fa'asolosolo e fa'aaogaina e fua ai le fa'asologa tutusa o le fa'asologa o capacitors e fa'amautinoa ai lo latou gaioiga masani i le matagaluega. E fa'aaogaina le su'ega fa'alumaina e iloilo ai le fa'aogaina o le fa'aogaina o capacitors e fa'amautinoa latou te le o'o i le tafe i totonu o si'osi'omaga maualuga.
 
Su'ega Tensile: O lenei su'ega e fa'amoemoe e iloilo ai le mausalī o ta'ita'i capacitor ma le fa'amauina o pu. E ala i le fa'ata'ita'iina o le fa'alavelave fa'alavelave o capacitors i le fa'aaogaina moni e ala i le fa'aogaina o le malosi, e fa'amautinoaina se feso'ota'iga mautu ma fa'atuatuaina i le va o ta'ita'i ma le pu.
 
Su'ega lelei ma leaga ole fua ole vevela: O lenei suʻega e faʻaaogaina e iloilo ai le mautu o le faʻatinoga o capacitors i vevela eseese. E ala i le faʻaalia o le capacitor i le vevela o le -40 °C i le +60 °C ma le fuaina o le fua o le suiga o lona tau gafatia, o le faʻamaoni o le capacitor i siosiomaga vevela eseese e faʻamautinoa.
 
Su'ega a le matua: O lenei su'ega o se su'ega fa'agaioia umi i luga o capacitors sima maualuga-voltage i lalo o le fa'atusaina o tulaga moni o le siosiomaga galue. E masani lava, e faʻaauau pea mo le 30 i le 60 aso e faʻataʻitaʻi ai le attenuation o taʻiala eseese o le capacitor e iloilo ai lona faʻatinoga mautu i le faʻaaogaina umi.
 
Su'ega tetee malosi: O lenei su'ega e aofia ai se su'ega galue 24-itula i le voluma galue fa'amauina e fa'amautinoa ai le fa'atuatuaina o le capacitor i le voltage fa'atatau. E le gata i lea, e faia foi se su'ega e tetee atu i le voltage malepelepe, lea e fa'aogaina ai le voltage e maualuga atu nai lo lona fua fa'atatau i le capacitor seia o'o ina malepe. Ole tele ole voltage a'o le'i malepe o le malepelepe malepe, lea e fa'aaogaina e iloilo ai le gafatia ole malosi ole capacitors.
 
Su'ega tu'u'ese vaega: O lenei su'ega e fa'aoga e iloa ai le tu'uina atu o vaega o capacitors. E ala i le faʻaogaina o le eletise maualuga ma le mataʻituina o le i ai o se vaega faʻasalalau, e mafai ona iloiloina le faʻaogaina o le faʻaogaina ma le mautu o le capacitor.
 
Su'ega o le olaga: O lenei suʻega e faia i luga o le faʻavaeina o suʻega tuai, e ala i le faʻatautaia vave o suʻega ma faʻataʻitaʻiina o suʻega i luga o capacitors i lalo o le maualuga o le malosi o le taimi nei e iloilo ai lo latou faʻatauina ma le faʻaaogaina o le ola. E ala i le faʻamauina o le aofaʻi o taimi faʻapipiʻi ma faʻamalo, e mafai ona maua le ola ma le faʻaaogaina o le capacitor. E tatau ona maitauina o le iloiloga o lenei olaga e maua pe a maeʻa suʻega faʻatausaga umi.
 
E ala i le faʻatinoina o nei suʻega faʻamaoni i luga o le eletise eletise maualuga, e mafai ona faʻamautinoa lo latou mautu ma le faʻamaoni i siosiomaga faigaluega eseese, ma faʻamalieina manaʻoga o masini eletise mo le maualuga ma le umi o le ola. O nei suʻega o se vaega taua o le atinaʻeina o oloa ma le faʻatonutonuina o tulaga lelei mo tagata gaosi capacitor ma tagata gaosi mea faʻaeletoroni.
Muamua:C sosoo ai:Y

vaega

tala

FAAFESOOTAI MATOU

Faʻafesoʻotaʻi: Department Sales

Telefoni: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: [imeli puipuia]

Faʻaopopo: 9B2, TianXiang Fale, Tianan Cyber ​​Park, Futian, Shenzhen, PR C